Celiko Frupp liofilizált gyümölcsszelet gyermekeknek áfonyás szelet 10 g - mamavita

Celiko Frupp liofilizált gyümölcsszelet gyermekeknek áfonyás szelet 10 g - mamavita

335 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Celiko Frupp liofilizált gyümölcsszelet gyermekeknek áfonyás szelet 10 g - mamavita

335 Ft
Raktáron
irány a bolt »
mamavita.com
Termékleírás
Celiko Frupp liofilizált gyümölcsszelet gyermekeknek áfonyás szelet valódi almával és kék áfonya darabokkal! Ideális snack tízóraira, uzsonnára. Kitűnő alternatívája a hagyományos édességeknek.
Finomított cukrot nem tartalmaz csak a gyümölcsökben természetesen előforduló cukrokat!

A FRUPP szeleteket fagyasztva szárítással (szublimációs szárítással) állítják elő – egy olyan szárítási technikával, amely lehetővé teszi a gyümölcsök és zöldségek ízének, aromájának és tápértékének magas fokú megőrzését. Müzli, joghurt vagy desszertek kiegészítéseként is fogyaszthatjuk, és ízletes gyümölcsturmixot készíthetünk belőle. Vízben feloldva és fagyasztva jégsorbetként remek ízűek.

Maximális íz - minimális kalória! Frupp - egy finom és egészséges snack. A maga nemében az első, fagyasztva szárított gyümölcsből készült szelet, rendkívül intenzív kék áfonya ízzel. Egy szelet mindössze 34 kcal-t tartalmaz (annyit, mint egy alma) és 7% rostot, a nyári gyümölcsök lédús, édes íze pedig tökéletesen kielégíti az édesség utáni vágyat.

A Celiko Frupp liofilizált gyümölcsszelet gyermekeknek áfonyás szelet összetevői: fagyasztva szárított alma (21%), kék áfonya (10%), gyümölcslé koncentrátumok (karob kivonat, passiógyümölcslé koncentrátum (6,5%), almalé koncentrátum, szőlőlé koncentrátum), inulin, maltodextrin, zselésítőanyag (pektin)
A cégről
A Celiko 40 éve gyárt gluténmentes élelmiszereket cöliákiában szenvedőknek és gluténmentes diétát folytatóknak. Folyamatosan és szorosan együttműködnek a gluténmentes mozgalom fejlesztését támogató egyesületekkel, fogyasztói csoportokkal.
A Lengyel Cöliákiás Társaság - Crossed Grain (AOECS) tanúsítványával rendelkező cég!

A Celiko fejlődése következetesen a funkcionális, úgynevezett „egészséges élelmiszerek – természetes adalékanyagokon alapuló – gyártása felé vezetett, aminek eredményeként 1998-ban új részleget hoztak létre a cégen belül, amely a természetes élelmiszer-adalékanyagok gyártásával foglalkozik.
A természetes élelmiszer-adalékanyagok előállításának alapját három folyamatsor képezi, amelyek fagyasztva szárításon (liofilizálás), porlasztva szárításon és nyomás alatti granuláláson alapulnak.

 

 

További Celiko termékeket ITT találhatsz!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.